• Tetori i librit mbledh tryezën “Politikat e Librit në Shqipëri”

    Autorë të huaj dhe shqiptarë do të jenë përgjatë këtij muaji në një dialog mbi vlerat e librit dhe lexuesin, nën moton ‘Fajin ma ka gjuha’. Në fjalën e saj hapëse, Drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, Alda Bardhyli theksoi nxitjen e leximit, si një prioritet kombëtar. Gjithashtu, ndër të pranishmit në këtë […]...

Të fundit nga Politikë