• Tenistët që një ditë mund t’i sjellin medalje olimpike Kosovës

    Tenisi është një ndër sportet më të popallarizuara në botë. E njëjta nuk është edhe në Kosovë, me sportin e bardhë që nuk praktikohet aq shumë. Por përkundër kësaj, në Pejë, dy tenistë të rinjë po ngjisin shkallët e suksesit. Përmes punës dhe përkushtimit, ata shpresojnë që një ditë të jenë medalistët e radhës për […]...

Të fundit nga Sport