• Të enjten diskutojnë në Bruksel Kosova dhe Serbia për targat

    Kosova dhe Serbia do të takohen sërish në Bruksel këtë të enjte për të diskutuar për zgjidhjen e çështjes së targave mes dy shteteve. Janë grupet teknike të të dy vendeve ato që do të diskutojnë mundësitë për zgjidhjen e përhershme të çështjes së targave të automjeteve. Qeveria e Kosovës e ka konfirmuar takimin nëpërmjet […]...

Të fundit nga Politikë