• Tajvan/Pamje të reja nxjerrin në dritë momentet e para të përplasjes së trenit (VIDEO)

    Kamioni pa frena që shkaktoi katastrofën më të rëndë hekurudhore të Tajvanit në dekada, rrëshqiti dhe ra në shinat e trenit një minutë para se të kalonte një tren ekspres me më shumë se 120 km/orë. Ky ka qenë përfundimi që kanë nxjerrë hetuesit, pasi pamjet e publikuara zbuluan përpjekjet e shoferëve për të frenuar. […]

Të fundit nga Politikë