• Tahiri: Meritat për marrëveshjen me MCC-në nuk i ka Kurti, por Thaçi

    Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri, ka përshëndetur marrëveshjen e nënshkruar ndërmjet Kosovës dhe MCC-së në fushën e energjetikës. Megjithatë sipas tij meritat për këtë marrëveshje duhet t’i atribuohen ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit. Për Tahirin, negociatat për përfshirjen e Kosovës në grantet e MCC-së ka...

Të fundit nga Politikë

Më të shikuarat