Kosova

Sigurimi i vaksinave pjesë e diskutimit të Vjosa Osmanit dhe Ulrika Richardson


Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani priti në takim Koordinatoren për Zhvillim të OKB-së, znj. Ulrika Richardson me të cilën ka diskutuar për rëndësinë e prioritizimit të menaxhimit të suksesshëm të pandemisë, sigurimit sa më të shpejtë të vaksinës si dhe bashkëpunimit të vazhdueshëm ndërinstitucional në këtë drejtim.

Kjo është bërë e ditur nga Departamenti i Informacionit dhe Komunikimit me Publikun, nga zyra e Presidencës.

Njëkohësisht është theksuar nevoja për bashkërendim të politikave publike dhe projekteve të ndryshme zhvillimore me Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm.

Në këtë drejtim, u diskutua edhe për avancimin e pozitës dhe mirëqenies së fëmijëve dhe të grave.

Po ashtu edhe rëndësia e shndërrimit të pritshmërisë së qytetarëve në punë dhe në projekte konkrete, ishte pjesë e bashkëbisedimit te tyre.

Me këtë rast, znj. Richardson i përcolli urime u.d. Presidentes Osmani për rezultatin në zgjedhjet parlamentare të 14 shkurtit si dhe e uroi atë dhe popullin e Republikës së Kosovës për një proces të qetë e demokratik zgjedhor.

Albanianpost.com


Lajmet kryesore