Aplikacione

Si të përditësoni Firefox në një PC ose Mac


Është e rëndësishme të përdorni versionin më të fundit të Firefox-it. Shfletuesi përditësohet shpesh dhe çdo ndryshim fshin gabimet, përmirëson sigurinë dhe ndonjëherë prezanton veçori të reja.

Nëse dëshironi të siguroheni që po ekzekutoni versionin më të fundit të Firefox-it, procesi është i ngjashëm nëse jeni duke përdorur Windows ose Mac.

Si parazgjedhje, Firefox kontrollon për përditësime dhe i instalon ato automatikisht. Por nëse doni të siguroheni që përditësimi më i fundit të instalohet menjëherë, mund ta bëni me disa klikime.

Si të përditësoni Firefox-in në Windows

  1. Në shfletuesin Firefox, klikoni menynë me tre rreshta në krye të djathtë të ekranit.
  2. Në menynë rënëse, zgjidhni Help, pastaj Rreth Firefox-it.
  3. Në dritaren kërcyese të Firefox-it, duhet të shihni një mesazh të statusit të përditësimit nën titullin e Shfletuesit Firefox. Nëse shfletuesi po ekzekuton versionin më të fundit, do të thotë që Firefox është i përditësuar. Përndryshe, do të thotë Rinisni për të përditësuar Firefox-in. Klikoni atë për të instaluar përditësimet dhe rinisni shfletuesin.

Si të përditësoni Firefox-in në Mac

  1. Në shiritin e menysë së Firefox-it, klikoni Firefox, më pas zgjidhni Rreth Firefox-it.
  2. Në dritaren kërcyese të Firefox-it, duhet të shihni një mesazh të statusit të përditësimit nën titullin e Shfletuesit Firefox. Nëse shfletuesi po ekzekuton versionin më të fundit, do të thotë që Firefox është i përditësuar. Përndryshe, do të thotë Rinisni për të përditësuar Firefox-in. Klikoni atë për të instaluar përditësimet dhe rinisni shfletuesin.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore