• Si të mbrohemi nga djegia e diellit?

    Vera është një kohë provokuese për lëkurën. Dielli dhe të nxehtit mund të mos e “kursejnë” lëkurën tuaj. Lëkura, duke qenë se është organi më i madh i trupit tonë dhe, për pasojë, edhe më i ekspozuari. Kjo sepse është kufiri mes ambientit të jashtëm dhe të brendshëm parqet një serë problematikash. Mjaft të mendojmë […]...

Të fundit nga Jetesë & Stil