Aplikacione

Si të dërgoni mesazhe në Tinder


Pasi të përputheni me dikë në Tinder, mund të filloni të bashkëbisedoni duke i dërguar mesazhe. Ne do t’ju tregojmë se si të dërgoni mesazhin tuaj të parë një herr nga aplikacioni celular Tinder.

Ndryshe nga shërbimet e tjera të mesazheve, ju mund të dërgoni një mesazh vetëm nëse përputheni me ta. Tinder nuk i lejon përdoruesit të dërgojnë mesazhe tek çdo përdorues.

Një ndeshje ndodh kur rrëshqitni djathtas në një profil dhe ai përdorues i profilit gjithashtu rrëshqet në profilin tuaj. Ju atëherë mund t’i dërgoni mesazhe njëri-tjetrit.

Në një iPhone ose telefon Android, mund të përdorni aplikacionin zyrtar Tinder për të dërguar mesazhe.

Për ta bërë këtë, nisni aplikacionin Tinder në telefonin tuaj.

Në aplikacion, nga shiriti në fund, zgjidhni ikonën e bisedës.

 

Ekrani i bisedës së Tinder do të hapet. Këtu, nga seksioni “Ndeshje të reja”, prekni profilin në të cilin dëshironi të dërgoni një mesazh.

Do të hapet një ekran me përdoruesin tuaj të zgjedhur. Trokitni lehtë mbi fushën e tekstit në fund të kësaj ekrani dhe shtypni mesazhin tuaj. Pastaj, takoni “Dërgo” për të dërguar mesazhin.

Ju mund të shtoni emoji dhe GIF gjithashtu në mesazhet tuaja Tinder. Për të shtuar një emoji, hyni në listën e emoji në tastierën e telefonit tuaj dhe prekni emoji për ta dërguar.

 

Për të dërguar një GIF, prekni opsionin “GIF” pranë fushës së tekstit në ekranin e bisedës së Tinder.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore