Pajisje

Si të çiftoni një Apple Watch


Përpara se të përpiqeni të çiftoni Apple Watch, është mirë të siguroheni që versioni iOS i iPhone-it tuaj të jetë i përditësuar duke kontrolluar cilësimet tuaja.

Pasi ta keni bërë këtë, sigurohuni që Bluetooth të jetë i aktivizuar dhe të jeni lidhur me një rrjet: ose Wi-Fi ose celular.

Hapi 1: Aktivizoni Apple Watch

Aktivizoni Apple Watch tuaj duke shtypur butonin anash, Sigurohuni që Apple Watch të jetë i ndezur dhe afër iPhone.

Shtypni dhe mbani butonin anësor në Apple Watch për ta aktivizuar. Do të shfaqet një ekran që tregon se Apple Watch është në modalitetin e çiftimit dhe ju udhëzon ta afroni atë me iPhone me të cilin dëshironi ta çiftoni.

Hapi 2: Mbajeni iPhone afër Apple Watch derisa të njihet

Mbajeni iPhone afër Apple Watch derisa të shfaqet një mesazh në iPhone.

Thjesht prekni Vazhdo.

Hapi 3: Prekni set up for Myself

Opsioni për t’u konfiguruar për dikë tjetër, si një anëtar i familjes, është gjithashtu i disponueshëm.

Hapi 4: Drejtojeni kamerën drejt animacionit në Apple Watch

Në Apple Watch do të shfaqet një animacion që duhet ta skanoni me iPhone për të përfunduar procesin e çiftimit. Nëse nuk mund ta përdorni kamerën për ndonjë arsye, thjesht klikoni mbi konfigurimin manualisht dhe ndiqni udhëzimet.

Hapi 5: Prisni derisa Apple Watch të çiftohet

Pasi të çiftohen Apple Watch dhe iPhone. Më pas, do t’ju kërkohet të përfundoni konfigurimin e tij, gjë që do t’ju lejojë të personalizoni preferencat tuaja, të instaloni aplikacione të reja dhe të filloni të përdorni Apple Watch.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore