Aplikacione

Si të çaktivizoni “Focus Sharing” në Mac


Ju mund të parandaloni gjithashtu Mac-in tuaj (me macOS 12 Monterey ose version më të ri) të marrë ndryshime në “Focus Sharing” nga pajisjet e tjera të lidhura me llogarinë tuaj Apple. Duke bërë këtë, ju gjithashtu do të parandaloni që statusi i “Focus Sharing” të Mac-it tuaj të mos ndikojë në pajisjet tuaja të tjera Apple.
 
Së pari, hapni “System Preferences” duke klikuar ikonën Apple në këndin e sipërm të majtë të ekranit dhe pastaj duke zgjedhur “System Preferences”.
 
Kur hapen Preferencat e Sistemit, zgjidhni “Njoftimet dhe fokusi”.
 
Te cilësimet e njoftimeve dhe fokusit, zgjidhni “Share nëpër pajisje”, e cila ndodhet në këndin e poshtëm majtas të dritares.
 
Kur ju kërkohet të konfirmoni çaktivizimin e “Ndarjes nëpër pajisje”, kliko “OK”.
 
Pas kësaj, mbyllni “System Preferences”. Herën tjetër që të vendosni një “Focus Sharing” në Mac tuaj, ai do të qëndrojë në Mac tuaj dhe nuk do të ndikojë në pajisjet tuaja të tjera Apple. Në mënyrë të ngjashme, Mac juaj nuk do të marrë asnjë ngjarje nga pajisjet e tjera Apple.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore