Pajisje

Si ta bëni Siri të mos lexojë njoftimet tuaja në iPhone


Nëse jeni lodhur duke dëgjuar Siri të lexojë çdo njoftim të iPhone -it në hyrje përmes AirPods, Beats headphones, ose CarPlay, është e lehtë që Siri të ndalojë së lexuari njoftimet me zë të lartë. Ja si.
 
Së pari, hapni cilësimet në iPhone.
 
 
Në cilësime, klikoni “Njoftimet”.
 
Në njoftime, zgjidhni “Announce Notifications”.
 
Në cilësimet e “Announce Notifications”, prekni çelësin pranë për ta fikur.
Përndryshe, ju lini “Announce Notifications” të aktivizuara dhe rregulloni me saktësi se cilat aplikacione dëshironi që Siri të ju njoftojë për përdorimin e “Announce Notifications From” në faqen “Announce Notifications”. Për ta bërë këtë, lëvizni nëpër listë dhe zgjidhni çdo aplikacion që dëshironi të heshtni, pastaj rrokullisni çelësin pranë “Announce Notifications” në pozicionin e fikur.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore