Shumica e linjave ajrore do të shmangin hapësirën ajrore rreth Izraelit

Eksperti i sigurisë dhe sigurisë së linjave ajrore, Dr. Todd Curtis, foli për Al Jazeera rreth asaj se pse vende të tilla si Jordania kanë mbyllur hapësirën e tyre ajrore për shkak të kërcënimit të dronëve të drejtuar për në Izrael. Ai tha se ishte jashtë “një kujdesi të plotë” duke shtuar se “llojet e … Vazhdoni me leximin e Shumica e linjave ajrore do të shmangin hapësirën ajrore rreth Izraelit