Sport

Shqipëria e mbyll Tokio 2020 në vendin e fundit me zero medalje


Shqiperia nuk ka mundur të marrë asnjë medalje në Lojërat Olimpike të Tokios 2020.

Lista e medaljeve kryesohet nga SHBA me 113 medalje. Në vend të dytë është Kina me 88 medalje, Rusia me 71 medalje, Britania e Madhe 65 medalje dhe Japonia me 58 medalje.

Nga vendet e rajonit: Greqia në vendin e 36 me dy medalje ari, një argjendi dhe një bronzi , Kosova renditet në vendin e 42 me dy medalje ari, Maqedonia e Veriut në vendin e 77 me një medlaje argjendi dhe Mali i Zi, po si Shqipëria pa asnjë medalje.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore