• Shkencëtarja nga Prizreni që refuzoi milionat për ta mbajtur produktin origjinal

    Ajtene Krasniqi, është një ndër emrat më të mëdhenj të grave në shkencë, e cila zbuloi solucionin me origjinë bimore kundër bakteres “Echeria Coli”. Iniciativën për të nisur rrugëtimin e këtij zbulimi, e pati pasi pësoi vdekje klinike nga Penicilini, i cili njihej si shpëtimtari i baktereve dhe viruseve. Hulumtimet e saj, Krasniqi i nisi […]...

Të fundit nga Politikë