• Shkeljet e ministres – “Nëse Kurti dhe mazhoranca heshtin për Rozeta Hajdarin, ata janë pas saj”

    Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Ferat Shala, në emër të grupit parlamentar të partisë, ka shpalosur shkeljet e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë e Tregtisë, e cila udhëhiqet nga Rozeta Hajdari, duke kërkuar kështu hartimin e një rezolute të përbashkët për shkarkimin e saj. Shala tha se, nëse institucionet e vendit dhe kryeministri Kurti, nuk...

Të fundit nga Politikë