• Rrëfimi i më të mirëve të botës, Driton Kuka dhe Distria Krasniqi flasin për Albanian Post

    Të shtunën, Driton Kuka dhe Distria Krasniqi, u nderua me titullin e më të mirit në botë. Kuka u zgjodh trajneri më i mirë në botë, derisa Krasniqi u nderua me titullin xhudistja femër më e mirë. Përkundër vështirësive, ata nuk u dorëzuan asnjëherë dhe arritën që Kosovën ta ngrisin në piedestalin e botës së […]

Të fundit nga Sport

  • Padeli, sporti më i ri në Shqipëri

  • Taekwondo: Sporti koreano-jugor që “lulëzon” në Shkodër

  • Deponimi i luhatur i futbollit të Kosovës së pavarur

  • Dukati olimpik i Kosovës – 2 olimpiada, tri medalje

  • Më shumë