• Qeveria formon këshillin organizativ për shënimin e Ditës së Çlirimit dhe 145-vjetorin e Lidhjes së Prizrenit

    Qeveria e Kosovës në mbledhjen e të mërkurës ka shqyrtuar propozim vendimin për themelimin e këshillit organizativ për shënimin e 12 qershorit Ditës së Çlirimit të Kosovës. Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë mbledhjes ka caktuar edhe anëtarët e këtij këshilli organizativ. Ai po ashtu gjatë mbledhjes ka themeluar edhe këshill për 10 qershorin 145 [&he...

Të fundit nga Politikë