• PSD: Qeveria, zyrë për informim e KEDS-it dhe KESCO-s

    Partia Socialdemokrate e Kosovës (PSD) ka zhvilluar një aktivitet protestues para objektit të Qeverisë së Kosovës, ku edhe ka vendosur një baner me mbishkrimin “KEDS – Zyra për informim”. Njëri ndër protestuesit nga PSD, Nol Nushi ka deklaruar se Qeveria i është nënshtruar krejtësisht një kompanie private siç është KEDS-i. “Nga dje e këtyre ditëve [&he...

Të fundit nga Politikë