• Protesta simbolike dhe autobusë drejt Serbisë – Veriu në ditën e Referendumit serb

    Dhjetëra autoblinda të Njësisë Speciale të Policisë u nisën nga kampi “Belvedere” i Mitrovicës Jugore të dielën për t’u shpërndarë në pika të ndryshme në veri të Kosovës. Rezoluta e votuar në Kuvendin e Kosovës që obligonte qeverinë të ndërmarrë të gjitha masat për mos-lejimin e organizimit të referendumit serb në territorin e Kosovës. Në […]...

Të fundit nga Politikë