Pajisje

PlayStation 5 më i madh në botë


Sony PlayStation shet dhjetëra miliona kopje dhe PlayStation 5 duhet të jetë më e popullarizuara deri më tani.

YouTuber ZHC është ai i cili zotëron PlayStation 5 më të madh në botë. Ky PS5 është 100 herë më i madh se origjinali.

Sigurisht, ekziston edhe kontrollori gjigant, të cilat në total kushton mbi 70,000 dollarë. Ajo është 3 metra e lartë dhe peshon 227 kilogramë.

Kjo pajisje është plotësisht funksionale dhe kështu është futur edhe në Librin e Rekordeve Guinness

.

Albanianpost.com


Lajmet kryesore