• Përgjimi, Trump presion sekretarit të shtetit te Georgia-s: “Më duhen 11 mijë vota”.

    Më 2  janar, presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës  (SHBA), Donald Trump,  i kërkoi Sekretarit të Shtetit të Georgia-s, republikanit Brad Raffensperger, t`i  “gjente” votat e mjaftueshme për të përmbysur humbjen e tij, në zgjedhjet e  5 nëntorit, në një telefonatë  një orëshe.  Kjo telefonatë është cilësuar si një abuzim flagrant me pushtetin dhe [&...

Të fundit nga Politikë