• Panairi me shumë libra, shumë të shtrenjtë

    Pas dy vitesh ndalim, për shkak të kufizimeve që shkaktoi pandemia, edicioni i 22-të i Panairit të Librit me moton “Libri mbron mendjen” rikthehet në Prishtinë. Struktura e panairit këtë vit e bën shfaqjen fizike të disponueshme për shtëpitë botuese nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe diaspora. Edhe pse këtë vit panairi rikthehet me […]...

Të fundit nga Politikë

Më të shikuarat