Ndaj, s’bëhet Shqipëria!?


Bëra një ftesë publike në këtë faqe, jo pa qëllim, për njerëz të njohur e të panjohur. Njerëz që, ashtu si unë, mund të jenë të shqetësuar për vendin e tyre dhe natyrisht që diskutojnë se çfarë mund të bëjnë. I ftova t’i bashkoheshin një “ideje” apo diskutimi, që ne mund të bëjmë një ndryshim, në mënyrë që vendimin se kush do të qeverisë në vendin tonë të mos e marrin as të huajt, as oligarkët, as mediat.

Kërkova që ta shpërndanin ftesën time, të bëheshin pjesë e debatit dhe të ftonin edhe të tjerë gjithashtu.Lajmet kryesore