• Operacioni që e kreu Osmani në Turqi bëhet falas dhe suksesshëm në QKUK

    Fotografia e presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani, qëndron në muret e Klinikës Kirurgjike, ani pse nuk zgjodhi institucionet shëndetësore të Kosovës për realizimin e operacionit të ngushtimit të lukthit. Operacionet e ngushtimit të lukthit në Klinikën Kirurgjike Abdominale në QKUK, bëhen suksesshëm dhe shpesh. Madje, doktori i kësaj klinike lëvdohet se për k...

Të fundit nga Politikë