• Një histori lirie në vilën e ish-diktatorit – “Të lirë” si Lea Ypi

    Vila e ish-diktatorit me ajrin e rëndë frymoi letërsi dhe filozofi për disa orë. Liria e Lea Ypit shëtiti në sixhadetë, dhe tavanet me fulltake nga lagështia e dhomës. Mes librave që gjendeshin ne dhomën e pritjes ishte dhe vepra e Stalinit – jo atij pa kokë që shkruhet në librin “Të lirë – Të […]

Të fundit nga Politikë