• “Në Hagë, Serbia tenton ta arrijë atë që s’e arriti më 1999 dhe 2008 në Kosovë”

    Skandali me deklaratat e rreme të Halit Sahitajt në Hagë në dëm të krerëve të UÇK-së është vetëm një nga fijet e shumta që për një kohë të gjatë kanë thurur rrjetën e një manipulimi special — që ka shoqëruar historinë e themelimit dhe funksionimit të Gjykatës Speciale — dhe që mbërthen tregimin e pabesueshëm […]...

Të fundit nga Politikë