Teknologji

Michael Hritz ka krijuar diçka tërësisht të re për Lamborghini


Stilisti Michael Hritz, i njohur si Hritzkrieg, ka krijuar diçka tërësisht të re me këtë model të ri të quajtur Lamborghini LMXX2.

Nga fotot mund të shihni se ka disa shkallë që kalojnë rreth e qark makinës duke e bërë të qartë se mund të përballet edhe me terrenet më të vështira si rëra e shkëmbinjtë.

Hritz çuditërisht e përshkroi atë si “një punë e nxituar për të përmbushur një afat të konkursit në Instagram”.

Konkursi të cilit ai i referohet është Konkursi AGP, i cili u kërkoi pjesëmarrësve të konceptonin një dizajn duke përdorur fjalët kyçe “Shkretëtira + Lamborghini + E ardhmja”.

“Një natë para afatit mendova, çfarë lloj çmendurie do të kishin italianët. Pasi kalova kohë duke vozitur në duna rëre dhe hipur në një RWD Diablo, e dija që i gjithë fundi i makinës duhej të ishte tërheqës. Kështu që kishte të jetë një tank. Për ta mbajtur atë të ulët, por për të pasur ende dukshmëri, gjurmët duheshin për të kaluar mbi çati. Unë shpejt tërhoqa Oculus Quest 2 dhe përdora Gravity Sketch për të përafërt në atë që kisha në kokën time gjatë orës tjetër. Më pas E kam dhënë modelin në Cinema4d/Octane në 3 pamje që janë pikturuar shumë në photoshop”, shpjegoi  Hritzkrieg.

Dizajneri i guximshëm tha se atij iu deshën vetëm pesë orë për të krijuar konceptin dhe prototipi i makinës u ndërtua duke pasur parasysh efikasitetin dhe fuqinë.

Hritzkrieg beson se gjurmët e makinës do të jenë tipari më i rëndësishëm dhe inovativ i automjetit të tij.

Për momentin, makina mbetet një seri imazhesh, por ndoshta Lamborghini do të frymëzohet për të krijuar një version real.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore