Lajme

Meta nga Vlora bën thirrje për dekriminalizimin e listave të kandidatëve


Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta, zhvilloi një bashkëbisedim me gazetarët nga qyteti i Vlorës. Duke folur nga Vlora, Kreu i Shtetit  iu kundërpërgjigj akuzave të kryeministri të Shqipërisë, Edi Rama.  Presidenti i quajti shpifje akuzat e kryeministrit se  “Presidenti shkon natën në Vlorë për LSI-në”.

Sa herë që kryeministri të më përmendë apo gënjejë nga Vlora, përgjigjen do të vij dhe t’ia jap nga Vlora, se Vlora e meriton të mos jetojë më me gënjeshtra, por me dinjitetin që i takon”, tha ai.

Presidenti i bëri thirrje partive t`u kushtojnë rëndësi programeve, dhe të japin më tepër llogari për premtimet e dhëna. Meta bëri thirrje për dekriminalizimin e listave të kandidatëve.

“Më 25 prill Shqipëria do t’u takojë shqiptarëve dhe jo oligarkëve. Ky është angazhimi im dhe betimi im dhe ky është nga Vlora”, përmbylli presidenti.

Albanianpost.com


Lajmet kryesore