• Mes masave dhe emocioneve, nis viti i ri shkollor

    Të hënën e 27 shtatorit, në Shqipëri, nisi zyrtarisht viti i ri shkollor parauniversitar 2021-2022. Edhe pse mësimi do të zhvillohet fizikisht në shkolla, ambientet mësimore do të jenë nën masa të përcaktuara nga ekspertët e anti-COVID. Mënyra e funksionimit të mësimdhënies, sipas njoftimeve zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit (MASR), për të gjithë ...

Të fundit nga Politikë