• Me tymin e zi mbi Qeverinë përfundon protesta e PSD-së kundër Asociacionit

    Aktivistë të Partisë Socialdemokrate kanë hedhur tym të zi para ndërtesës së Qeverisë së Kosovës për të shprehur indinjatën e tyre me ekzekutivin aktual. Të njëjtit paraprakisht, kanë hequr flamujt e Kosovës para ndërtesës së Qeverisë dhe kanë vendosur flamuj të bardhë si simbol dorëzimi. Ndërsa tymi i zi po mbulonte ndërtesën e Qeverisë së […]...

Të fundit nga Politikë

Më të shikuarat