“Mbrojtja Civile” s’u shua në Veri as pas 7 viteve që u arrit marrëveshje në Bruksel, pjestarët e këtij grupi kriminal sulmuan ushtarët e KFOR-it

Shtatë vjet pa “shuarjes” së ashtuquajturës “Mbrojte Civile” në Veri të Kosovës në bazë të marrëveshjes së Brukselit mes Kosovës dhe Serbisë, pjesëtarë të kësaj organizate kriminale u aktivizuan më 29 maj në Zveçan duke i plagosur dhjetëra ushtarë të KFOR-it, Milun Milenkoviç, i njohur si “Llune”, i dyshuar për plagosjen e ushtarëve të KFOR-it, … Vazhdoni me leximin e “Mbrojtja Civile” s’u shua në Veri as pas 7 viteve që u arrit marrëveshje në Bruksel, pjestarët e këtij grupi kriminal sulmuan ushtarët e KFOR-it