• “Mbi 90% të nxënësve shkojnë në Universitet” – Puna e jashtëzakonshme në institucionin e vetëm për arsimimin e fëmijëve ...

    Qendra Burimore për Mësim dhe Këshillim “Xheladin Deda” në Pejë është institucioni i vetëm për arsimimin e fëmijëve të verbër në Kosovë. Nxënësve të komunave të ndryshme në të gjitha nivelet e arsimit para universitar iu mundësohet të marrin njohuri të ndryshme. Nga stafi i kësaj qendre për Albanian Post, ndajnë disa përvoja, po ashtu […]...

Të fundit nga Politikë

  • Sveçla: Toleranca ndaj kriminaliteteve si fajdeja e haraçi ka përfunduar

  • Aksion i policisë kundër fajdexhinjëve, prangosen dy persona

  • Prokuroria nis hetimet ndaj profesorit Xhevat Krasniqi

  • Abazoviç për ndeshjen Serbi-Angli: Do të brohorasë për Serbinë

  • Më shumë