• Mbi 15 mijë armë të konfiskuara demontohen në Uzinën Mekanike të Gramshit

    Ministria e Mbrojtjes ka  prezantuar rezultatet e punës për grumbullimin e armatimeve pa leje. 15 mijë e 401 armë të vogla dhe të lehta të konfiskuara ose të grumbulluara përmes fushatave të vazhdueshme të sensibilizimit janë demontuar në Uzinën Mekanike në Gramsh. Ky proces pune u inspektua nga zëvendësministrja i Mbrojtjes Dallëndyshe Bici, zëvendësministr...

Të fundit nga Politikë

  • Ardhja e trupave të pajetë nga Kroacia në Kosovë

  • Kosovë: Mbërrijnë mërgimtarët që i mbijetuan aksidentit në Kroaci

  • Kthehet “Rotondo” pas dy vitesh

  • Udhëtimet me autobus: Sa dhe kur duhet të pushojë shoferi?

  • Më shumë