Pajisje

Matter është e ardhmja e “smart home”


Pajisjet më të mira shtëpiake pretendojnë se janë të thjeshta për t’u shtuar në konfigurimin tuaj ekzistues, realiteti është shumë më ndryshe.

Deri më tani, një standard universal komunikimi për shtëpitë inteligjente nuk ka ekzistuar; Pajisjet inteligjente të shtëpisë janë ndërtuar për të punuar me disa platforma, jo të gjitha. Matter, zgjidhja për rrëmujën dhe përmasimin e komunikimit. Por çfarë do të thotë për shtëpinë tuaj inteligjente?

Ideja pas Matter është e thjeshtë: blen një pajisje të re inteligjente në shtëpi, e lidh dhe më pas e lidh pa problem me çdo aplikacion të shtëpisë inteligjente. Është në zhvillim për më shumë se dy vjet.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore