• Lista Serbe kthehet në Kuvend, prezantohen deputetët e rinj

    Ndryshe nga sa është pritur, pikërisht për shkak të situatës në veri dhe vendimit të Listës Serbe për t’u larguar në institucione, nëntë anëtarë të Listës Serbe kanë pranuar të zëvendësojnë ata të dorëhequrit dhe tashmë janë emëruar deputetë të rinj. Një tjetër deputet serb gjithashtu ka zënë vend, por jo nga Lista Serbe, meqë […]...

Të fundit nga Politikë

Më të shikuarat