• Letërsia kineze pranë lexuesve të vegjël shqiptar

    Për promovimin e leximit, në tetorin e librit, Shtëpia Botuese ‘Dituria’, në bashkëpunim me Shoqatën e Miqësisë Shqipëri-Kinë dhe Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit (QKLL), organizoi një takim me Senatin e shkollës 9-vjeçare “Fan Noli” në Tiranë. Letërsia dhe kultura kineze, botimet në shqip nga kjo letërsi dhe botimet e ardhshme, ishin tema...

Të fundit nga Politikë