• Kurti për udhërrëfyesin për energjinë: Po e ndalim një gjakderdhje financiare në veri të vendit

    Pa filluar trajtimin e pikave të rendit të ditës në mbledhjen e paracaktuar të Qeverisë, kryeministri Albin Kurti zgjodhi të flasë për udhërrëfyesin e dakorduar një dit ëmë parë në Bruksel ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për energjinë elektrike. “Pas më shumë se 20 vitesh, buxhetit të Republikës së Kosovës do t’i kursehen dhjetëra milionë euro […]...

Të fundit nga Politikë