• Kurti arsyetohet: Marrëveshjet e 2013-së dhe 2015-së nuk ishin të mira, por ato i gjeta në sirtarë

    Për Kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, marrëveshjet e nënshkruar në fushën e energjetikës të cilët janë arritur gjatë vitit 2013 dhe 2015, nuk janë të mira. Në arsyetimin e tij se pse ai nënshkroi pikërisht marrëveshjet të cilët i ka kritikuar sa ishte në opozitë, Kurti ka thënë se është detyruar t’i nënshkruajë pasi që […]...

Të fundit nga Politikë