• Kur rusët erdhën 25 vjet më parë në Aeroportin e Prishtinës – Çeku: Kanë pasur municione biologjike dhe kimike

    Rusia, tinëzisht, dhe në hije nga komuniteti ndërkombëtar, arriti që e para të futej në Kosovë me qindra trupa 25 vjet më parë në Prishtinë, derisa sipas ish-komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Agim Çeku, në mesin tyre kishte edhe ushtarë serbë nga Bosnja dhe Hercegovina. “Ata kanë ardhur që të dëshmojnë që nuk janë […]...

Të fundit nga Politikë