Lajme

Ku pritet të jetë misioni i ardhshëm ushtarak i pjesëtarëve të FSK-së?


Sefer Isufi, Shef për Komunikim Strategjik në Ministrinë e Mbrojtjes dhe kolonel

Misionin e parë ndërkombëtar krahë forcave amerikane e përfunduan me sukses në Kuvajt.

Tani destinacion i pjesëtarëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës do jetë një shtet tjetër.

Por, sipas Shefit për Komunikim Strategjik në Ministrinë e Mbrojtjes dhe kolonel Sefer Isufit, kësaj herë në Evropë.

Ndryshe Ministria e Mbrojtës, ka hapur konkurs për pranimin e 840 ushtarëve dhe do të jetë i hapur deri më 11 dhjetor.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore