• Kosova pa Ligj dhe pa strategji nacionale për personat me autizëm

    Në Ditën Botërore të Autizmit u kërkua ligji gjithëpërfshirës për Personat me Aftësi të Kufizuara. Në një konferencë për media të mbajtur me rastin e shënimin e Ditës Botërore të Autizimit, mungesa e një databaze me të dhëna për personat me autizëm në Kosovës është cilësuar si problem nga shoqatat që merren me trajtimin e […]...

Të fundit nga Politikë