• Konsumimi i poronografisë vjen me çmim të lartë për shëndetin, flet seksologu

    Pornografia është portretizimi i temës seksuale për qëllimin ekskluziv të zgjimit seksual. Seksologu Hajrullah Fejza, ka treguar për Albanian Post, ndikimin e pornografisë te njerëzit dhe varësinë që shkaktojnë filmat për të rritur. Përkundër faktit se qëllimi është përfitimi nga porno, Fejza pohon se konsumimi i çrregullt, ka më shumë probleme sesa benefite...

Të fundit nga Jetesë & Stil