• Klinika Oftalmologjike dhe e Kirurgjisë “vërshohet” nga uji – ndërpriten shërbimet për pacientë

    Jo për të parën herë Klinika e Kirurgjisë dhe ajo Oftalmologjike në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), janë vërshuar nga uji, pas reshjeve të shumta nga shiu. Pacientë të cilët janë duke u trajtuar në Klinikën Oftalmologjike kanë raportuar për Albanian Post se nuk janë duku pasur mundësi të marrin shërbimin për të cilin […]...

Të fundit nga Politikë

Më të shikuarat