• Kështu do të bëhet “Vetting”-u në Kosovë

    Gjyqtarët dhe Prokurorët e Kosovë pritet t’i nënshtrohen procesit të Vettingut, për të cilin tashmë është duke u përgatitur një draft-dokument nga Ministria e Drejtësisë. Përmes tij synohet të bëhet verifikimi i dijes së tyre, i integritetit etik dhe i pasurisë. Genc Nimoni, shef i kabinetit të ministres së Drejtësisë, Albulena Haxhiu, tha për Albanian [&hel...

Të fundit nga Politikë

  • ORCA denoncon profesorët Ardian Kastrati dhe Bujar Dugolli për plagjiaturë

  • Etna vijon spektaklin magmatik

  • “Dashuria ime, s’duhet të jetë problemi yt”

  • PD analizë 25 prillit – miraton ndryshimin e Statutit

  • Më shumë