• Kë mori shembull Qeveria e Kosovës për masat absurde anti-COVID-19? – OBSH thotë tjetër gjë, Qeveria tjetër

    Katër shifrimi i numrit të të infektuarve me COVID 19 në Kosovë, ka bërë që Qeveria të rishqyrtojë masat mbrojtëse. Nga e shtuna, përveç disa shtrëngimeve nga brenda, ata që duan të hyjnë në Kosovë nga jashtë, nuk mund ta bëjnë këtë pa prezantuar certifikatën se kanë marrë 3 vaksina, ose 2 dhe një test […]

Të fundit nga Politikë