Lajme

Kë mori shembull Qeveria e Kosovës për masat absurde anti-COVID-19? – OBSH thotë tjetër gjë, Qeveria tjetër


Ilustrim

Katër shifrimi i numrit të të infektuarve me COVID 19 në Kosovë, ka bërë që Qeveria të rishqyrtojë masat mbrojtëse.

Nga e shtuna, përveç disa shtrëngimeve nga brenda, ata që duan të hyjnë në Kosovë nga jashtë, nuk mund ta bëjnë këtë pa prezantuar certifikatën se kanë marrë 3 vaksina, ose 2 dhe një test PCR negativ në 48 orët e fundit.

Vendimi u mor dhe u ekzekutua shpejtë, duke lënë paqartësi dhe pakënaqësi të mëdha.

Habia me masat e reja është se ato nuk dihet as prej nga u morën shembull.

Nuk ka një shtet tjetër ne Evropë që aplikon shtrëngime të tilla.

/Albanianpost.com


Lajmet kryesore