• Java e tretë në arsim që shkollat e Kosovës mbesin nën dry

    Tash e tri javë greva në arsimin e Kosovës është duke vazhduar. Që nga 25 gushti, Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) kishte marrë vendim që të hyj në grevë duke kërkuar rritje pagash prej 100 eurosh. Edhe pas takimeve në mes të Qeverisë së Kosovës dhe Sindikatës së Bashkuar të Arsimit dhe […]

Të fundit nga Politikë