• Ish-oficeri britanik në Speciale: Ushtarët e UÇK-së kishin karakter të lartë kombëtar

    Ka nisur dëshminë në Gjykatën Speciale, ish-oficeri britanik Doug Yogung i cili i ka përshkruar ushtarët e UÇK-së si persona me karakter të lartë kombëtar dhe ndjesi patriotike. “Marrëdhëniet e mia të zgjeruara me shqiptarët dhe veteranët pas luftës, ishte pjesërisht për shkak të karakterit kombëtar. Kishin karakter të fortë kombëtar dhe ndjesi patriotike”, ...

Të fundit nga Politikë