• Hovenier: SHBA-të krenarë për gjithçka që ka arritur Kosova

    Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ndërsa ka kujtuar 25 vjetorin e Ditës së Çlirimit ka potencuar se SHBA-të janë krenarë për gjithçka që ka arritur Kosova. Kosova, sipas Hovenier, ka ndërtuar shtet sovran, demokratik dhe shumetnik. “Ajo që keni arritur është e jashtëzakonshme. SHBA-të janë krenare që janë partneri [&...

Të fundit nga Politikë